Vlastní kryt s fotkou na mobil

Vlastní kryt s fotkou na mobil

Kryt s fotkou na mobil je originální a stylový doplněk k Vašemu telefonu. Vytvoříte si jej snadno online odkudkoli díky naší aplikaci. Pokud nevíte jak, podívejte se na náš článek Jak snadno vytvořit kryt s vlastním motivem. Pokud patříte mezi ty, co nemají rádi kryty, nebudeme Vás přesvědčovat, jak jsou tyto kryty skvělé, na to si musíte přijít sami. Kupte kryt s fotkou někomu koho máte rádi a udělejte mu radost. Sami pak uvidíte, jak je kryt s celopotiskem skvělý a jak stylově vypadá. Připojte se k tisícům našich spokojených zákazníků a navrhněte si vlastní kryt na mobil.

Pevný kryt s fotkou Vám potiskneme i z bočních stran, takže kryt je celý potištěný. Navíc používáme nové technologie, díky kterým je potisk téměř nezničitelný. Za kvalitou si stojíme a proto Vám můžeme s klidným srdcem nabídnout záruku 24 měsíců na kvalitu potisku. Nebudeme se s Vámi hádat, že kryt moc používáte, a že se Vám potisk po 2 měsících ošoupal. Tohle se Vám u nás stát nemůže. Potisk je natolik pevně spjatý se samotným krytem, že se dříve zničí samotný kryt, než dojde k poničení potisku.

Pevný kryt samozřejmě i chrání telefon při pádu, před odřením a podobně.

A proč zrovna kryt s fotkou od nás?

✔️ Potisk je téměř nezničitelný

✔️ Tiskneme na celý kryt i z bočních stran

✔️ Jsme profesionálové s mnohaletou praxí

✔️ Máme vlastní zázemí a speciální tiskárny

✔️ Pomoc grafika při úpravě návrhu zdarma

✔️ Nejlepší cena na trhu

✔️ Bez našeho loga, pouze Váš motiv

✔️ Kryt je vyroben z kvalitního a pevného materiálu

✔️ Umíme expresní tisk i dodání

✔️ Vše máme skladem v ČR

✔️ Záruka 24 měsíců na stálost a kvalitu potisku

✔️ Bezpečná platba kartou

Můžeme Vám nabídnout nejlepší cenu, protože tiskneme ve velkém, přesto každému krytu věnujeme individuální péči. Každý návrh prochází rukama grafikovi, který malé drobnosti automaticky opraví, aby kryt vypadal co nejlépe. V případě potřeby Vás kontaktujeme a pošleme i upravený návrh, nebo upozorníme na příliš špatnou kvalitu. Návrh s námi můžete samozřejmě bezplatně konzultovat a grafik Vám jej rád upraví. Máme mnohaletou praxi, kterou většina konkurence postrádá a jsme schopni vytisknout i to, co jinde nezvládli. Nejednou se nám stalo, že nás oslovil frustrovaný zákazník, kterému nikdo nebyl schopen vytisknout kryt jak chtěl. Není to ani náhoda, že jsme na prvních místech ve vyhledávači při hledání vlastního krytu. Byli jsme také mezi prvními a stále inovujeme.

Nemáme potřebu honit si Ego a nikam necpeme naše logo. Každý si nás pamatuje i bez toho. Kryt je Váš výtvor a má být podle Vašeho přání. Absence loga, textu a dalších našich označení není prémiová funkce, ale samozřejmost! Nechlubíme se ani vašimi skvělými výtvory. Opět je to vaše zásluha a vy se jimi můžete pochlubit. My jsme pouze diskrétní, kryt s fotkou Vám pečlivě a tiše vyrobíme a zašleme kam, případně komu, potřebujete. Nikdy a nikde žádné návrhy ani výtvory našich zákazníků nezveřejňujeme! Pouze v případě Vašeho výslovného přání Vaš kryt ukážeme i ostatním na sociální síti.

Stále přidáváme nové modely a máme novinky mezi prvními, tak nás sledujte, ať Vám nic neuteče.