• Sleva!
    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 | Eco-Friendly
    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 | Eco-Friendly

    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 | Eco-Friendly

    Hodnocení(0)
    99,00 Kč
    599,00 Kč
    Sleva 500,00 Kč
    Včetně DPH
    Vrácení zboží30

    Obal na mobil z pšeniceRozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 je šetrný k životnímu prostředí. Eco-Friendly obaly jsou novým trendem a nezatěžují naši přírodu.

    Obrázky mohou být ilustrativní, výřezy nemusí odpovídat skutečnosti

    Motiv :
    Množství:
    • Bezpečná a rychlá platba kartouBezpečná a rychlá platba kartou
    • Doprava ZDARMA od 1000 KčDoprava ZDARMA od 1000 Kč
    • U nás můžete zboží vrátit do 30ti dnů!U nás můžete zboží vrátit do 30ti dnů!
    • Kvalita ověřena zákazníkyKvalita ověřena zákazníky

    Eco-Friendly

    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50

    Ekologický obal na Samsung Galaxy A50 je nejen šetrný k naší přírodě, ale je součástí přírodního cyklu, kde se díky kompostováním stane hnojivem pro další materiál a nezanechá po sobě téměř žádnou stopu. Už nekupujte obyčejné plastové obaly a kryty a pomáhejte chránit naši zemi. Eco-Friendly obal je odolný vůči pádům a odření, je elastický a není náchylný na deformaci. Dopřejte svému telefonu také trochu eko!

    Eco Friendly obal na Samsung Galaxy A50

    Eco-friendly obal na mobil Samsung Galaxy A50

    obal na mobil z pseniceEco-Friendly obal na mobil

    Rozložitelný a ekologicky šetrný obal

    Ekologický obal na Samsung Galaxy A50 je vyroben z přírodní biomasy, konkrétně ze škrobu z pšeničné slámy, PLA a TPU z přírodního ekologicky šetrného materiálu podobnému vulkanizovanému kaučuku. Obal je příjemný na dotek a šetrný nejen k lidské pokožce. Materiál má vysokou odolnost vůči kyselinám a UV záření, je téměř nehořlavý, odolný vůči rozbití, teplu, vodě, slunečnímu svitu a je hlavně zdravotně nezávadný. Výroba bioplastu PLA, který je základním materiálem kompostovatelným výrobků, je až o 65% energeticky méně náročná, než výroba klasických plastů a nevyužívá se u ní ropa ani přídavné chemické směsi, díky čemu nezpůsobuje hyperaktivitu, alergie ani zvýšení estrogenu v těle.

    Pružný rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50

    Obal na Samsung Galaxy A50 Eco-Friendly

    Skvělé vlastnosti a výhody eko obalu

    Geniální kombinací přírodních a rozložitelných materiálů bylo dosaženo ekologicky šetrného obalu, který současně dosahuje a v některých ohledech i přesahuje klasické obaly na mobil z klasických plastů vyrobených z fosilních paliv. BIOplasty jsou vhodnou alternativou především u výrobků s kratší dobou životnosti v řádech několika málo let. Vzhledem k době, kterou většině z nás vydrží telefon a frekvenci výměny obalů na mobil, je obal na Samsung Galaxy A50 ideálním výrobkem pro ekologicky rozložitelný produkt z BIOplastu.

    Ekologický obal chrání displej

    Obal s ochranou displeje

    Rozložitelný obal ochrání i displej telefonu Samsung Galaxy A50

    Díky mírnému přesahu okrajů kompostovatelného obalu je telefon Samsung Galaxy A50 chráněn i před pády a nárazy. Okraj obalu je vyztužen mírně přes displej a tím pomáhá chránit displej při pádu na zem. Přesto je obal velmi lehký a tenký a na telefonu působí velmi příjemně. Již se nemusíte bát žádných odřených rohů, či poškrábaného telefonu.

    Pro ještě lepší ochranu telefonu doporučujeme ochranu doplnit vhodným tvrzeným sklem, případně speciálním ochranným filmem či fólií.

    Ekologický kryt se zvýšenou ochranou fotoaparátu

    Pružný obal s ochranou fotoaparátu

    Kompostovatelný obal chrání i fotoaparát telefonu Samsung Galaxy A50

    Obal z přírodní biomasy má, i přes svoji rozložitelnost, skvělé vlastnosti. Pružný obal na Samsung Galaxy A50 disponuje mírným přesahem kolem zadního fotoaparátu, který pouze minimálně zvětšuje rozměry telefonu, přičemž ale dostatečně chrání zadní čočku fotoaparátu před poškrábáním či rozbitím při pádu.

    Pro dokonalou ochranu zadního fotoaparátu přidejte tvrzené ochranné sklíčko a zachovejte si ostré fotky po celou dobu životnosti telefonu!

    Ekologický kryt má precizní výřezy a tvary

    Přesné výřezy 1:1 obalu na Samsung Galaxy A50

    Perfektní biologicky rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50

    Precizní výřezy a dokonale ergonomicky tvarovaná tlačítka ladící s celkovým obalem na Samsung Galaxy A50 nezůstanou nikdy bez povšimnutí. Jednoduchý a přitom elegantní styl umocňuje dojem, kterým obal působí.

    Obal z přírodních materiálů na Samsung Galaxy A50

    Kompostovatelný obal na Samsung Galaxy A50

    Eko obaly nejsou recyklovatelné, ale kompostovatelné!

    Recyklovat je dobré, ale ještě lepší je odpadům předcházet! Biologickým rozkladem nezůstane žádný odpad, který by se musel dále pracně zpracovávat, protože vždy je jednoduší vyrábět z nové suroviny, než ji nejdříve zpracovávat. Ekologické kryty z PLA materiálů navíc nejsou alergenní, neškodí zvířatům, jsou šetrné i lidské pokožce a přátelské k životnímu prostředí.

    Pružný obal s podporou bezdrátového nabíjení

    Podpora bezdrátového nabíjení

    Ekologický obal z přírodní biomasy neobsahuje kovové ani jiné částice, které by nenarušovaly bezdrátové nabíjení. Telefon tak snadno můžete nabíjet i bezdrátově, ať již přímo nebo pomocí speciální nabíjecí vložky pro bezdrátové nabíjení.

    Ekologický obal zmírní dopad a nárazy

    Odolný obal před nárazy

    Ekologický obal zmírní dopad a nárazy

    Efektivní zmírnění dopadu i z větší výšky, všech nárazů a otřesů jsou jednou z několika skvělých vlastností revolučního ekologicky rozložitelného obalu na Samsung Galaxy A50.

    Obal při pádu veškerou energii rovnoměrně přenese a postupně vstřebá, čímž zmírní výsledný náraz na samotné mobilní zařízení.

    Životní cyklus rozložitelného obalu na Samsung Galaxy A50

    Právě díky své biologické odbouratelnosti se rozložitelné obaly poměrně v krátkém čase rozloží a neznečišťují ekosystém. Mimo to snižují produkci skleníkových plynů jako CO2 a šetří neobnovitelné fosilní zdroje, jako je ropa. Zdravotně nezávadný pružný kryt je vyroben z přírodní biomasy a po skončení jeho využitelnosti se kompostováním rozloží a stane se hnojivem pro další plodiny, z nichž může být znovu vyroben nový rozložitelný obal. 

    Ekologicky šetrný obal na Samsung Galaxy A50


    Obrázky v popise vlastností kompostovatelného obalu na Samsung Galaxy A50 jsou pouze ilustrativní!

    ecocase

    Parametry

    Příslušenství
    Pouzdra, kryty, obaly
    Typ pouzdra a obalu
    Pružný obal
    Styl
    Jednoduchý
    Značka
    Samsung

    Specifické reference

    upc
    5578002
    MPN
    854105578
    Nové

    Momentálně žádné hodnocení zakazníků

    Napsat hodnocení
    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 | Eco-Friendly

    Mohlo by vás také zajímat

    Rozložitelný obal na Samsung Galaxy A50 | Eco-Friendly

    99,00 Kč
    599,00 Kč
    Sleva 500,00 Kč
    Včetně DPH
    Vrácení zboží30