Vlastní kryt na iPhone 11 | Fullcover 360°
      Vlastní kryt na iPhone 11 | Fullcover 360°

      Vlastní kryt na iPhone 11 | Fullcover 360°

      Hodnocení(0)
      439,00 Kč
      599,00 Kč
      Sleva 160,00 Kč
      Včetně DPH
      Vrácení zboží30

      Navrhněte si vlastní kryt na mobil iPhone 11. Fullcover 360° kryt s vlastním potiskem i bočních stran chrání telefon ze všech stran. Speciální úprava dovoluje krytu obepnout telefon i z horní a dolní strany, které jsou u běžných pevných krytů nechráněny.

      Množství:
      • Bezpečná a rychlá platba kartouBezpečná a rychlá platba kartou
      • Doprava ZDARMA od 1000 KčDoprava ZDARMA od 1000 Kč
      • U nás můžete zboží vrátit do 30ti dnů!U nás můžete zboží vrátit do 30ti dnů!
      • Kvalita ověřena zákazníkyKvalita ověřena zákazníky

      Navrhněte si vlastní kryt na mobil iPhone 11

      Buďte jedineční a navrhněte si vlastní kryt s fotkou, obrázkem či jakýmkoli motivem. Fantazii se meze nekladou. Fullcover 360° kryt chrání telefon iPhone 11 před poškrábáním či rozbitím při pádu. Téměř nezničitelný barevný potisk zkrášlí obal ze všech stran.

      Podívejte se jak skvěle vypadá vlastní kryt na mobil naživo

      Perfektní potisk ze všech stran

      Navrhněte si vlastní originální potisk na svůj vlastní kryt na iPhone 11. Potisk Vám vytiskneme ve vysoké kvalitě a vypálíme, takže se stane téměř nezničitelným. Vlastním potisk je odolný proti poškrábání, vodě či UV záření, takže nemusíte mít sebemenší obavu o jeho poničení, jako u konkurenčních tisků.

      Fullcover 360° kryt s vlastní fotkou

      Speciální konstrukce krytu poskytuje možnost chránit telefon ze všech stran. Díky speciálním rohům lze kryt na telefon nasadit, i když kryt obepíná iPhone 11 mimo boky i z horní a dolní strany. Podstatně lépe tak kryt chrání telefon než běžné vlastní obaly. Díky možnosti kompletního potisku pevného krytu ze všech stran, vypadá vlastní kryt naprosto fantasticky.

      Důležitá upozornění

      pro návrh vlastního krytu na iPhone 11

      Váš skvělý originální obal bude zadán do výroby hned, jakmile obdržíme platbu. Z toho důvodu není možné tento pevný obal zaslat na dobírku, ale můžete využít platbu bankovním převodem nebo online kartou či platebním tlačítkem přes platební bránu GoPay.

      Obrázky doporučujeme nahrát ve vyšším rozlišení. V případě horší kvality obrázku bude kryt zrnitý. Rozhodně nedoporučujeme nahrávat obrázky menší než 800x600px. Pokud zůstane v červeném rámečku bílé místo, je možné, že část obalu nebude potištěn. Na pozdější reklamace tohoto rázu, tak nebude brán zřetel. Dále upozorňujeme, že barevné odstíny se mohou na různých monitorech a finálním tisku mírně lišit!

      Poskytnutím fotografie se zaručujete, že vlastníte autorská práva pro její užití. Provozovatel webu nenese žádnou odpovědnost za porušení autorských práv zákazníky.

      Upozorňujeme také, že v případě vlastního návrhu pevného obalu pro iPhone 11 jde o dodávku zboží na zakázku, tedy zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a nelze tudíž dle zákona uplatnit právo na odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů (§ 1837 písm. d) zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník).

      pkvd360

      Parametry

      Příslušenství
      Pouzdra, kryty, obaly
      Typ pouzdra a obalu
      Pevný kryt
      Styl
      Vlastní design
      Značka
      iPhone

      Specifické reference

      MPN
      854106016
      Nové

      Momentálně žádné hodnocení zakazníků

      Napsat hodnocení
      Vlastní kryt na iPhone 11 | Fullcover 360°

      Mohlo by vás také zajímat

      Vlastní kryt na iPhone 11 | Fullcover 360°

      439,00 Kč
      599,00 Kč
      Sleva 160,00 Kč
      Včetně DPH
      Vrácení zboží30